ua en ru

Перша ракетка світу Кербер підтвердила участь у матчі проти України

Перша ракетка світу Кербер підтвердила участь у матчі проти України Фото: Ангелик Кербер

Вона поки єдиний підтверджений гравець збірної Німеччини

Перша ракетка світу Ангелик Кербер підтвердила свою участь у матчі Кубка Федерації Німеччина - Україна, який відбудеться 22-23 квітня в Штутгарті. Вона записала відеозвернення до вболівальників із закликом поддержвать збірну Німеччини, відповідні відео опубліковане на Youtube.

Як повідомляє офіційний сайт Німецької Федерації Тенісу, Кербер поки єдиний підтверджений гравець збірної. Імена решти учасниць будуть названі 12 квітня.

Перша ракетка України Еліна Світоліна також підтвердила свою участь, назвавши поєдинок своїм першим грунтовим турніром сезону. Виступ на Кубку Федерації буде для Світоліної першим після турніру в Майамі. Під питанням поки тільки Леся Цуренко, не дограла останній турнір через травму.

У попередньому раунді збірна України в Харкові подолала австралійок. І тепер за право бути в еліті побореться з німкенями.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна сенсаційно поступилася суперниці, яка не входив в число кращих 150 в світі і вылетила з турніру серії WTA Premier Mandatory в Майамі. Після чого українка взяла паузу у виступах до матчів за збірну України.