ua en ru

Перевиконання плану надходжень по митниці за 2017 рік становитиме 50 млрд гривень, - Гройсман

Перевиконання плану надходжень по митниці за 2017 рік становитиме 50 млрд гривень, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

На дороги вже направили 8 млрд гривень з коштів від перевиконання митних планів

Перевиконання плану надходжень по митниці за 2017 рік становитиме 50 млрд гривень. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час ознайомлення з ходом робіт на трасі М-01 "Київ - Знам'янка", повідомляє "Урядовий портал".

Так, за словами Гройсмана, за підсумками року перевиконання плану надходжень по митниці становитиме 50 млрд гривень.

"Ми почали діставати кошти з тіньових схем і направляти їх в бюджет. Це важливо. І я дякую митникам, ДФС, керівнику служби Мирославу Продану. Ми на дороги вже направили 8 млрд гривень (коштів від перевиконання митних планів). А по року ця сума буде 12 млрд гривень", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявляв, що 2018 році загальний обсяг коштів на проведення дорожніх робіт буде збільшено до 40 млрд гривень.

"Рік тому, саме тут я пообіцяв розпочати капітальний ремонт країни. Всі дороги повинні виглядати саме так. Моє завдання - не витратити кошти, а побудувати дороги. І в цьому році в доступності маємо 30 млрд гривень. В наступному році обсяг робіт буде збільшено, а бюджет складе 40 млрд гривень", - заявив глава Кабміну.