ua en ru

Переворот в Луганську: у Кремлі відмовилися коментувати втечу Плотницького до Москви

Переворот в Луганську: у Кремлі відмовилися коментувати втечу Плотницького до Москви Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

За словами Пєскова, Кремль нібито не займається питаннями ЛНР

У Кремлі відмовляються коментувати втечу ватажка самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького до Москви після перевороту в Луганську. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

"Я не коментую ситуацію з Плотницьким та з ЛНР. Приїзд Плотницького до Москви - це не питання, яким займається адміністрація президента", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ватажок ЛНР Плотницький прибув до Москви. Зокрема, про це повідомляв російський пропагандист Захар Прилепін. За його словами, Плотницький прилетів з Ростова-на-Дону в аеропорт "Шереметьєво", де його чекали два оперативники.

Зазначимо, цього тижня в ЛНР загострився конфлікт між Плотницьким та "міністром внутрішніх справ" Ігорем Корнетом, який привів до арештів луганських "чиновників", а також концентрації російських військових і найманців в окупованому місті.