ua en ru

Перестрілка в Мукачево: оточений "Правий сектор" висловив свої вимоги, - нардеп

Перестрілка в Мукачево: оточений "Правий сектор" висловив свої вимоги, - нардеп Фото: Віктор Балога

ПС вимагає рішення Яроша щодо складання зброї

Оточені міліцією в результаті перестрілки в Мукачево бійці "Правого сектора" заявили, що готові здатися при виконанні державою низки умов. Про це повідомляє народний депутат Віктор Балога, який виступає представником, у своєму Facebook.

"Вони готові здатися, але при наступних умовах:
1. Повинно бути рішення Яроша щодо складання зброї.
2. Вимагають гарантій, що їх відправлять одразу на Київ до СБУ", - йдеться в повідомленні.

Зараз я на місці, де перебуває "Правий сектор". Запросили бути переговорником. Заради припиненя кровопролиття, я прийняв...

Posted by Віктор Балога on Saturday, July 11, 2015

Нагадаємо, в даний час "Правий сектор" на акції під будівлею Адміністрації Президента України вимагає відставки глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова.

"Правий сектор вимагає відставки глави МВС Авакова і загрожує новою революцією. Вечір на Банковій сьогодні будемо довгим", - йдеться в повідомленні журналіста Павла Шеремета, опублікованому в його Twitter.

Крім того, Шеремет повідомив, що на даний момент людей на акції небагато, проте вони закликають всіх до мобілізації. Також на місці дуже багато журналістів.

Як повідомляється, крім цього, акції проходять в Херсоні та Полтаві. "Правий сектор" також мобілізує людей в інших містах на акції протесту.