ua en ru

Перестрілка в Мукачево: оточені бійці просять про переговори, - Геращенко

Перестрілка в Мукачево: оточені бійці просять про переговори, - Геращенко Фото: Антон Геращенко

Геращенко вважає, що ситуація стабілізована

Командир заблокованих в ході перестрілки в Мукачево бійців попросив зв'язати його з керівництвом Антитерористичного центру СБУ для проведення переговорів. Про це йдеться в повідомленні секретаря комітету з питань законодавчого забезпечення роботи правоохоронних органів при Верховній Раді України Антона Геращенка в Facebook.

"На мене по телефону вийшов командир групи заблокованих в Мукачево бійців з позивним "Літун" з проханням зв'язати його з керівництвом Антитерористичного центру СБУ для переговорів про припинення збройного протистояння, наданні допомоги пораненим бійцям, що я і зробив", - йдеться в повідомленні.

Ситуация в Мукачево стабилизирована и находится под контролем. На меня по телефону вышел командир группы заблокированн...

Posted by Anton Gerashchenko on Saturday, July 11, 2015

Геращенко припустив, що конфлікт буде повністю вирішений мирним шляхом протягом кількох годин. На його думку, ситуація стабілізована і знаходиться під контролем.

На думку радника міністра МВС, для знаходження винних у перестрілці в Мукачево далі необхідно буде провести незалежне розслідування з залученням засобів масової інформації та правозахисників щодо причин конфлікту та інтересів різних сторін.

Нагадаємо, стало відомо, що в Мукачеві відправляються спецпідрозділи Нацгвардії.