ua en ru

Перестрілка у Кропивницькому: одна особа отримала вогнепальне і ножове поранення

Перестрілка у Кропивницькому: одна особа отримала вогнепальне і ножове поранення Фото: поліція розслідує перестрілку в Кропивницькому

Поліція затримала учасників перестрілки у Кропивницькому

Внаслідок перестрілки у Кропивницькому, що сталася сьогодні вранці, 21 лютого 2017 року, одна особа отримала вогнепальне і ножове поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

Як зазначається, перестрілка у Кропивницькому сталася сьогодні, 21 лютого, близько 9:30 між місцевим жителем та трьома невідомими громадянами. Внаслідок конфліктної ситуації одна особа отримала вогнепальне і ножове поранення. Поліція затримала учасників перестрілки у Кропивницькому.

"У даний час поліцейські працюють на місці події. З’ясовуються усі обставини. Потерпілу особу госпіталізовано до лікувального закладу. Під час огляду автомобіля затриманих було вилучено дві одиниці зброї - мисливський карабін та помпову рушницю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перестрілка у Кропивницькому сталася біля будівлі суду.