ua en ru

Перестрілка в Княжичах: учасникам злочинної групи обрано запобіжний захід

Перестрілка в Княжичах: учасникам злочинної групи обрано запобіжний захід Фото: у перестрілці в Княжичах загинули правоохоронці

П'ятьох учасників групи заарештували на 60 діб

Шевченківський райсуд Києва заарештував учасників злочинної групи за підготовку нападу, в ході операції по запобіганню якого сталася перестрілка в Княжичах між правоохоронцями. Про це у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 Шевченківський райсуд столиці обрав запобіжний захід 6 членам злочинної групи, які були затримані правоохоронцями за результатами спецоперації в Княжичах", - повідомила Максимець.

За її словами, затриманим інкримінується незаконне зберігання зброї та підготовка до розбійного нападу. П'ятьом з них обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб, ще одному, який погодився на співпрацю зі слідством, - домашній арешт з електронним засобом контролю.

До уваги ЗМІ! Учасникам злочинної групи, які готували розбійний напад у Княжичах, обрано запобіжні заходь За клопотанн...

Опубліковано Надією Максимець 6 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко звинуватив керівників операції в Княжичах у службовій недбалості.