ua en ru

Стрілянина в Дніпрі: потерпілий розповів про причини інціденту

Стрілянина в Дніпрі: потерпілий розповів про причини інціденту Фото: стрілянина в Дніпрі (informator.dp.ua)

За словами потерпілого адвоката, що стріляли вимагали грошей у його рідних

Постраждалий у стрілянині в Дніпрі адвокат, учасник АТО Едмонд Саакян озвучив причини інциденту. Про це повідомляє місцеве видання "Дніпроград".

Так, Саакян заявив, що три дні тому бандити вимагали грошей у його родичів. За його словами, після того як вимагачі зрозуміли, що їм не збираються платити, вони влаштували перестрілку.

Відзначається, що Саакян був прооперований в лікарні імені Мечникова. Його стан стабільний. Адвокат знаходиться у відділенні хірургії і вже дав свідчення поліції з приводу інциденту з нападом на нього і його брата ввечері 24 липня.

Зазначено, що він отримав чотири поранення, з яких серйозне - одне - наскрізне поранення в живіт. Лікарі називають стан потерпілого стабільний середньої тяжкості і констатують значну втрату крові.

Також повідомляється, що на даний час відділення, де лікуються Саакян і четверо нападників, знаходиться під суворою охороною.

Нагадаємо, вчора в Дніпрі сталася перестрілка біля ресторану "Суліко", в якій загинули 2 людини, ще 4 отримали поранення.

За повідомленнями ЗМІ, жертвами перестрілки на вулиці Гагаріна в Дніпрі стали учасники АТО. У результаті стрілянини також був важко поранений адвокат, захисник постраждалих у зіткненнях 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян. Поранення отримав і ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив разом з Саакяном в 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади і постраждав під час нападу "тітушок" 9 травня.