ua en ru

Перерахунок субсидій має завершитися до 1 листопада, - Розенко

Перерахунок субсидій має завершитися до 1 листопада, - Розенко Фото: Павло Розенко

З листопада платіжки повинні прийти з урахуванням субсидії на опалювальний сезон

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко доручив головам обласних державних адміністрацій до 1 листопада забезпечити перерахунок субсидій всім родинам, які вже їх оформили. Про це повідомляє його прес-служба.

"З 1 листопада почнуть надходити платіжки з урахуванням вартості опалення. Для тих людей, яким вже призначена субсидія, платіжки повинні прийти з урахуванням субсидії на опалювальний сезон. Це для вас завдання номер один на сьогодні", - зазначив віце-прем'єр.

Він також доручив головам ОДА прискорити процес оформлення субсидій тим, хто звертається вперше та посилити інформаційну роботу з мешканцями областей щодо системи субсидій.

"По динаміці виконання цих планів (по оформленню субсидій – ред.) лише Вінницька, Донецька, Івано-Франківська, Львівська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Черкаська та Чернігівська області мають досить високі темпи щодо оформлення субсидій. До всіх інших є велике прохання посилити цю роботу, в тому числі інформаційну роботу з людьми", - зауважив Розенко.

Нагадаємо, більше 6 млн українських сімей отримають субсидії до кінця сьогоднішнього дня, 21 жовтня.