ua en ru

Перерахунок субсидії по газу жителі Кривого Рогу можуть подивитися в Особистому кабінеті

Перерахунок субсидії по газу жителі Кривого Рогу можуть подивитися в Особистому кабінеті Перерахунок субсидії по газу жителі Кривого Рогу можуть подивитися в Особистому кабінеті

Дізнатися поточний баланс і детальний розрахунок невикористаної суми субсидії, яка була повернута до державного бюджету, можна в Особистому кабінеті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Криворіжгазу".

На виконання постанови КМУ від 23.08.2016 р. №534 ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" повернуло до держбюджету невикористані суми субсидій, які були на особових рахунках близько 140 тис. споживачів Дніпропетровської області, в тому числі понад 16 тис. криворіжців.

"У споживачів, які мають невикористану суму субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання, на рахунках залишиться сума, еквівалентна 100 куб. м. Збережені кошти будуть використані для оплати спожитого газу в поточному опалювальному сезоні, - каже начальник Криворізького відділу реалізації ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" Анна Ковпак. – Проте є сім'ї, в яких в результаті проведеного перерахунку виникли борги".

Відповідні рахунки споживачі отримали на початку жовтня поштою та через систему "НОВА-КОМ". У них була вказана кінцева сума після проведення перерахунку.