ua en ru

Переорієнтація системи освіти для реального сектора економіки запрацює через 5 років, - Азаров

Переорієнтація системи освіти для реального сектора економіки запрацює через 5 років. Про це в ході зустрічі з блогерів заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"Те завдання, яке я доручив Табачнику (переорієнтація системи освіти для реального сектора економіки), реально почне діяти через 4-5 років", - зазначив Азаров.
Також він додав, що доручить Табачнику зробити сайт Міносвіти більш доступним і зрозумілим. Крім того, прем'єр-міністр пообіцяв, що почне більше займатися питаннями Міністерства культури, а також буде один раз у квартал приходити на зустрічі з блогерами.
Нагадаємо, 28 вересня 2011 р. Микола Азаров дав доручення Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству соціальної політики, Міністерству освіти і науки, молоді та спорту зробити глибокий аналіз перспективних тенденцій на ринку праці, розробити проект балансів між демографічною ситуацією в Україні і розвитком економіки, а також у разі необхідності запропонувати інноваційні форми освіти.