ua en ru

Перемовини з МВФ у питанні антикорупційного суду знову не мали успіху

Перемовини з МВФ у питанні антикорупційного суду знову не мали успіху Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Розгляд поправок до законопроекту буде продовжено у червні

Черговий раунд переговорів депутатів Верховної ради з представниками Міжнародного валютного фонду (МВФ) по законопроекту про антикорупційний суд у черговий раз не мав успіху. Про це РБК-Україна повідомило джерело у парламенті.

"Вчора відбулись чергові перемовини з МВФ, під час яких знову обговорювали питання повноважень ради міжнародних експертів. Ми наполягаємо на своїй позиції, МВФ наполягає на своїй позиції. На компроміс ніхто не пішов і не бажає йти", - розповіло джерело.

За словами співрозмовника, депутати наразі будуть продовжувати розглядати поправки, як те передбачає регламент. Таким чином, розгляд поправок буде продовжено у червні.

Так, за інформацією РБК-Україна, наразі обговорюється питання про те, щоб запропонувати голові Верховної ради Андрію Парубію продовжити засідання у четвер для того, щоб депутати встигнули розглянути більше поправок на цьому пленарному тижні.

Нагадаємо, як повідомлялося, у парламенті 23 травня планувалося провести черговий раунд переговорів з представниками Міжнародного валютного фонду (МВФ) з приводу спірних норм законопроекту про Вищий антикорупційний суді.