ua en ru

Переговори про коаліцію повинні завершитися в серпні, - Герус

Переговори про коаліцію повинні завершитися в серпні, - Герус Фото: Андрій Герус (РБК-Україна/Віталій Носач)

Герус каже, що кожен день будуть прийматися швидкі рішення і кроки

Переговори про коаліцію повинні завершитися в серпні. Про це заявив представник президента України у Кабінеті міністрів Андрій Герус в ефірі каналу "1+1".

За його словами, ті політсили, які хочуть увійти в майбутню коаліцію, можуть протягом серпня досягти ряд домовленостей. Герус каже, що кожен день будуть прийматися швидкі рішення і кроки для того, щоб рухатися вперед.

"У нас трохи часу. Потрібні в країні швидкі зміни, щоб суспільство відчувало позитивний ефект від реформ, які потрібно швидко проводити", - зазначив представник президента.

Нагадаємо, раніше Герус в інтерв'ю РБК-Україна заявив про створення партією "Слуга народу" коаліції в новому скликанні Верховної ради.

"Коаліція вже є, монобольшість... Це ж (входження в коаліцію - ред.) залежить і від "Голос", від їхньої позиції та політичних побажань. Побачимо", - зазначив представник Зеленського в Кабміні.

До цього глава політпартії Дмитро Разумков заявляв, що політична партія "Слуга народу" готова обговорити коаліцію з політичними силами. Він зазначав, що в партії хотіли б бачити в коаліції нові політичні сили.

Крім цього, Герус заявляв, що новий склад Кабінету міністрів буде сформований у перші дні роботи Верховної ради.