ua en ru

Перед зустріччю з Порошенком "Народний фронт" проведе засідання фракції

Перед зустріччю з Порошенком "Народний фронт" проведе засідання фракції Фото: Максим Бурбак заявив, що перед зустріччю з Порошенком "Народний фронт" проведе засідання фракції

Засідання фракції заплановано на 18:00

Перед зустріччю з президентом України Петром Порошенко сьогодні, 14 березня 2016 року", "Народний фронт" проведе засідання фракції. Про це заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, повідомляє "112 Україна".

"Ми сьогодні будемо зустрічатися до зустрічі з президентом. Плануємо на 18...Напевно, будемо обговорювати роботу парламенту (у президента, - ред.) і все ж я хотів би, щоб м'яч, який зараз знаходиться на полі президента і фракції БПП, щоб вони, все ж, надали нам відповідь, як вони будуть рухатися далі. Ми пропонуємо запустити роботу коаліції "Європейська Україна" і працювати над впровадженням потрібних реформ", - заявив Бурбак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко сьогодні, 14 березня 2016 року, зустрінеться з керівниками парламентських фракцій і груп.

"Зустріч відбудеться сьогодні на прохання керівників фракцій і груп о 19:30. Саме послідовна і чітка співпраця між президентом і парламентом, керівниками фракцій, груп дозволяє нам бути ефективними в реформуванні України. Запрошуються всі керівники фракцій та керівники груп", - повідомив представник президента у Верховній Раді України Степан Кубів.