ua en ru

Перед фіналом Євро-2016 поліція застосувала сльозогінний газ проти вболівальників

Перед фіналом Євро-2016 поліція застосувала сльозогінний газ проти вболівальників Фото: паризька поліція застосувала на Євро-2016 сльозогінний газ

Футбольні фанати намагалися прорватися в переповнену фан-зону біля Ейфелевої вежі

У Парижі (Франція) поліція застосувала сльозогінний газ проти вболівальників, які спробувала прорватися в фан-зону біля Ейфелевої вежі, щоб подивитися фінальний матч Євро-2016 між збірними Франції і Португалії. Про це повідомили в місцевій поліції, передає Reuters.

Доступ у фан-зону було закрито близько 20:00 (за київським часом) після того, як розрахований на 90 тис. осіб майданчик був переповнений.


За інформацією агентства, після цього кілька десятків людей намагалися прорватися в зону і поліції довелося застосувати сльозогінний газ.

Повідомляється, що на території фан-зони розгорнуто десятки точок громадського харчування і організовані різні атракціони для розваги уболівальників.

"Сьогодні дуже напружена обстановка", - повідомили в місцевій поліції.

Фінальний матч між Францією та Португалією розпочався о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, 3 липня кілька людей постраждали через тисняву, яка виникла у фан-зоні в Парижі біля Ейфелевої вежі під час матчу 1/4 фіналу чемпіонату Європи між збірними Німеччини й Італії.