ua en ru

Переатестацію в Центрі рекрутингу не пройшли 13% столичних поліцейських та центрального апарату НПУ

Переатестацію в Центрі рекрутингу не пройшли 13% столичних поліцейських та центрального апарату НПУ Фото: поліція

Позитивні рішення ухвалені щодо майже 4 тис. людей

Атестаційні комісії в Центрі рекрутингу Національної поліції України (НПУ) ухвалили негативне рішення щодо 13% працівників поліції центрального апарату НПУ, м. Києва та Київської області. Про це на брифінгу заявила речник Центру рекрутингу до Національної поліції України Олена Дятлова, передає кореспондент РБК-Україна.

"Негативні рішення, а саме рекомендації до звільнення співробітників через невідповідність ними займаними посадам, прийняті комісіями щодо 565 людей в цілому. Якщо порахувати в процентному співвідношенні цю цифру від загальної кількості розглянутих і прийнятих рішень, то вона складає 13%", - повідомила вона.

За її словами, позитивні рішення ухвалені щодо майже 4 тис. людей.

"Такі рішення (позитивні рішення, - ред.) прийняті стосовно 3 489 людей. З них 431 людина - центральний апарат, 1 916 - Київ, 1 342 - Київська область", - сказала Дятлова.

Водночас, загалом атестаційні комісії розглянули понад 4 тис. справ.

"На сьогоднішній день розглядані справи і проведені очні співбесіди і фінально ухвалені рішення по 4 254 атестованим в цілому. З них 512 людей - це центральний апарат, 2 192 людей - це Київ. І 1 550 людей - це Київська область", - сказала вона.

Разом з тим, Олена Дятлова зазначила, що станом на 24 грудня зареєстровано 223 апеляційні скарги.

"На кінець вчорашнього дня, на вечір, було зареєстровано 223 скарги", - повідомила вона.

Нагадаємо, патрульна поліція запрацює в 5 звільнених містах Донбасу в 2016 році.