ua en ru

У Пентагоні побоюються кібератаки "Терабайт смерті"

У Пентагоні побоюються кібератаки "Терабайт смерті" Фото: кібератака

Хакери збільшують кількість атак на військову інфраструктуру США

Голова Управління оборонних інформаційних систем міноборони США генерал-лейтенант Алан Лінн заявив, що хакери збільшують кількість атак на військову інфраструктуру США, одночасно відшукуючи нові методи нападів. Про це повідомляє прес-служба Пентагону.

"Тепер, те що можна назвати "терабайтом смерті" - "терабайт смерті" насувається на нас. Ми готові до цього, так як знаємо, що він настане. Це тільки питання часу, коли ми з ним зустрінемося", - сказав Лінн.

Так, військові вважають, що скоро вони зіткнуться з атакою "Терабайт смерті".

За словами Лінна, чиє відомство забезпечує кіберзахист мереж Пентагону, обсяг атак збільшується регулярно і в рази. Так, ще кілька років тому трафік під час атак досягав рівня одного - двох гігабайт. Нині військовому відомству доводиться відбивати атаки масштабом 600 гігабайт.

Офіцер Пентагону також зазначив, що із зростанням числа кібернападів зростає і інформаційна інфраструктура військового відомства, яку має захищати його управління.

"Ми проводимо відмінну роботу, але рівень атак, з якими ми зіткнулися, вразив нас, і я все ще продовжую дивуватися, наскільки вони були важкими для нас", - додав Лінн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецслужби Сполучених Штатів Америки (США) не встановили винних у зломі мереж Агентства національної безпеки (АНБ).