ua en ru

Пенсійний фонд припинив нарахування пенсії "заступника мера" Луганська

Пенсійний фонд припинив нарахування пенсії "заступника мера" Луганська Фото: "заступниця мера" Луганська Антоніна Кузьменко

Кузьменко була зареєстрована у Сєвєродонецьку як переселенка

Пенсійний фонд України призупинив нарахування пенсії "заступнику мера" Луганська Антоніна Кузьменко. Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник міністра соціальної політики України Василь Шевченко, передає прес-служба відомства.

"Ми отримали підтвердження, що громадянка Антоніна Кузьменко дійсно була зареєстрована в Пенсійному фонді Сєвєродонецька як переселенка і їй нараховувалася пенсія. На даний момент нарахування всіх виплат їй припинено", - сказав Шевченко.

Разом з тим чиновник відзначив, що з моменту реєстрації "заступника мера" Луганська у Державній міграційній службі Пенсійний фонд не отримував ніякої інформації від правоохоронних органів про його протиправної діяльності.

"Сьогодні Пенсійним фондом і Міністерством соціальної політики направлені відповідні запити в міграційну службу і в правоохоронні органи", - зазначив заступник міністра.

Як повідомлялося раніше, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Лою звернувся до Президента України Петра Порошенка з ініціативою про створення військово-цивільних адміністрацій (ВГА) у всіх районах Луганської області на підконтрольній території Україні та в містах Лисичанськ і Рубіжне.