ua en ru

Пенс спростовує плани балотуватися в президенти США

Пенс спростовує плани балотуватися в президенти США Фото: Майкл Пенс (nbcnews.com)

Відповідну статтю про це у ЗМІ він назвав "огидною й образливою"

Віце-президент США Майк Пенс спростував публікацію New York Times, в якій стверджувалося, що він збирається балотуватися в президенти на виборах 2020 року. Про це Пенс заявив у своєму Twitter.

"Сьогоднішня стаття в New York Times огидна й образлива для мене, моєї сім'ї і всієї моєї команди. Заяви в цій статті категорично невірні - це остання в низці спроб ЗМІ розділити нинішню адміністрацію", - йдеться в повідомленні.

При цьому він підкреслив, що "з якими б фейковими новинами ми не стикалися, вся моя команда зосередить зусилля на просування порядку денного президента і його переобрання в 2020 році, будь-які інші припущення смішні й абсурдні".

Раніше газета NYT стверджувала, що численні помічники віце-президента США шукають спонсорів для його передвиборної кампанії в президенти, а сам Пенс "вибудовує власну політичну базу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що член палати представників Конгресу США Максін Уотер у питанні про відсторонення віце-президента Майка Пенса переплутала його з президентом Росії Володимиром Путіним.