ua en ru

Печерський суд задовольнив клопотання ГПУ про заочне розслідування щодо Арбузова

Печерський суд задовольнив клопотання ГПУ про заочне розслідування щодо Арбузова Фото: Сергій Арбузов

За словами Найєма, це рішення відкриває шлях до заочного засудження і вироку

Печерський суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України (ГПУ) про заочне спецрозслідування щодо колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова. Про це у Facebook повідомив народний депутат Мустафа Найєм.

"Суддя Печерського суду Києва Володимир Карабань задовольнив клопотання Генеральної прокуратури про заочному спецрозслідування щодо колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова. Фактично це відкриває шлях до заочної засудженням і вироком. Це вже третій "клієнт" Печерського суду з минулої влади, яким є дозвіл на заочне розслідування. Раніше були вже екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова та заступник міністра доходів і зборів Андрій Ігнатов", - повідомив Найєм.

Четвертый пошел. Судья Печерского суда г. Киева Владимир Карабань удовлетворил ходатайство Генеральной прокуратуры о зао...

Опубликовано Mustafa Nayyem 15 февраля 2016 г.

Нагадаємо, 28 січня Європейський суд скасував заморожування активів Сергія Клюєва, екс-прем'єра Миколи Азарова і його сина Олексія, екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова і екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького.