ua en ru

Патрульна поліція Івано-Франківська приступила до роботи

Патрульна поліція Івано-Франківська приступила до роботи Фото: патрульна поліція Івано-Франківська

До травня 2016 року в штаті нової патрульної поліції країни працюватимуть 16 тисяч нових поліцейських

Патрульна поліція Івано-Франківська сьогодні, 31 січня 2016 року, приступила до роботи, присягу склали 208 нових поліцейських. Про це у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Івано-Франківськ! Новопризначений командир патрульних рапортує про готовність і 208 нових патрульних поліцейських присягають народу України. Присягають - служити і захищати! З сьогоднішнього вечора новий патруль виходить на вулиці міста. Чудове свято для нас, над яким ми всією командою працювали кілька місяців", - написав він.

Як повідомив Аваков, головою департаменту патрульної служби призначений лейтенант поліції Дмитро Міхалець.

"Івано-Франківськ - 11 місто в якому запрацював Новий поліцейський патруль. Наступні -Херсон (6 лютого), Вінниця (14 лютого), Чернігів (21 лютого), Кременчук (27 лютого). Потім - Черкаси, Полтава, Житомир, Чернівці, Рівне, Бориспіль, Запоріжжя, Тернопіль, Слов'янськ-Краматорськ, Кіровоград, Кривий Ріг, Харків-Лисичанськ-Рубіжне, Маріуполь і Суми", - написав він.

Він також нагадав, що до травня 2016 року в штаті нової патрульної поліції країни працюватимуть 16 тисяч нових поліцейських.

"Працюємо! І зовсім скоро крім нового патруля, у Київській, Харківській та Львівській областях почне працювати нова поліцейська система патрулювання в області і сільській місцевості. З новими підходами, системою реагування і зв'язку, новими авто. Про це докладніше розповімо ще... А поки - крок за кроком - рухаємо реформу - і у нас сьогодні свято в Івано-Франківську!", - написав Аваков.

Ивано-Франковск! Вновь назначенный командир патрульных рапортует о готовности и 208 новых патрульных полицейских присяг...

Опубликовано Арсеном Аваковым 31 января 2016 г.

Нагадаємо, 17 січня 2016 року, патрульна поліція Дніпропетровська приступила до роботи.