ua en ru

Пасажир рейсу, який летів у Лондон, намагався відкрити двері в польоті

Пасажир рейсу, який летів у Лондон, намагався відкрити двері в польоті Фото: аеропорт Хітроу (pixabay.comgraceful)

Пасажири рейсу авіакомпанії Wizz Air зупинили чоловіка

На борту літака компанії Wizz Air, що летів у Лондон, пасажир намагався відкрити двері в польоті. Про це повідомляє BBC.

Так, поліція прибула на місце події в лондонський аеропорт Лутон в суботу ввечері, щоб розібратися в інциденті з "деструктивно налаштованим пасажиром", що стався на борту лайнера A320, що виконував рейс з Польщі.

Очевидець повідомив, що чоловікові не вдалося відкрити двері, тому що інші пасажири повалили його на підлогу. Чоловіка заарештували за підозрою в створенні небезпечної ситуації, що загрожувала повітряному судну і пасажирам.

Як наголошується, приблизно за півгодини до приземлення чоловік із передньої частині літака перемістився в центральну частину фюзеляжу, зайнявши місце поруч з жінкою, що сиділа біля аварійного виходу, розповів летівший цим рейсом пасажир Девід Салон.

"Раптово він кинувся до дверей і спробував відкрити її. Жінка була в жаху. На щастя, на наступному ряду сиділи троє кремезних молодиків з Польщі, вони разом з іншими пасажирами повалили його на підлогу і сіли на нього", - розповів Салон.

Компанія Wizz Air підтвердила інформацію про інцидент, заявивши, що пасажир був "некерованим і зухвалим".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адміністрація транспортної безпеки США зняла заборону на провезення електронних пристроїв на рейсах авіакомпанії Saudi Arabian Airlines.