ua en ru

На Великдень "Укрзалізниця" запускає 10 додаткових електричок

На Великдень "Укрзалізниця" запускає 10 додаткових електричок Фото: електрички (УНІАН)

На великодні свята можна буде дістатися до райцентрів на додаткових поїздах

До великодніх свят "Укрзалізниця" (УЗ) призначила 10 додаткових модернізованих регіональних поїздів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, повідомляється, що для додаткових поїздів використовують вагони, які зазвичай рухаються у складі "човникових" електричок, що йдуть від Києва

"Для забезпечення перевезення пасажирів під час великодніх свят "Укрзалізниця" призначила 10 додаткових регіональних поїздів. Для формування цих поїздів було задіяно комфортабельний рухомий склад, що використовується на човникових маршрутах між Києвом і його містами-сателітами й у вказаний період часу не використовуються на цих маршрутах", - кажуть в УЗ.

Зокрема, повідомляється, що:

на 6 квітня призначено два регіональні поїзди, які будуть відправлятися зі станції "Святошин": № 802 Святошин - Шостка та № 812/811 Святошин - Жмеринка;

на 7 квітня компанія відразу призначила шість додаткових регіональних поїздів: № 801 Шостка - Київ (з платформи Північна), № 804 Київ (з платформи Північна) - Шостка, № 803 Шостка - Фастів, № 812 Жмеринка - Київ (курсуватиме через Вінницю), № 825 Київ - Хмельницький (курсуватиме через Вінницю) і № 826 Хмельницький - Фастів (курсуватиме через Вінницю).

Крім того, на завершення свят - 9 і 10 квітня - в УЗ вирішили призначити регіональний поїзд № 831 Фастів-1 - Жмеринка і № 832 Жмеринка - Святошин відповідно. Вони так само будуть курсувати через Вінницю.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Києві на Великдень буде продовжена робота громадського транспорту.

Зокрема, в ніч з 7 на 8 квітня 2018 року метрополітен буде працювати на одну годину довше, а розпочне роботу 8 квітня 2018 року на 1 годину раніше.