ua en ru

Пашинський не бачить корупційної складової в роботі його сина в "Укроборонпромі"

Пашинський не бачить корупційної складової в роботі його сина в "Укроборонпромі" Фото: Сергій Пашинський

Антон Пашинський працює начальником відділу в одному з 120 підприємств "Укроборонпрому"

Народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський не бачить корупційної складової в тому, що його син Антон працює начальником відділу на одному з підприємств "Укроборонпрому". Про це він заявив сьогодні, 20 травня, під час засідання комітету Верховної Ради з питань протидії та запобігання корупції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Мій син дійсно працює начальником відділу в одному з 120 підприємств "Укроборонпрому"... Мій син має спеціальну освіту, мій син займався цими питаннями як волонтер і зараз він займається цими питаннями як начальник відділу в одній із структур "Укроборонпрому"... Я не бачу тут корупційної складової і не бачу тут порушення закону", - заявив Пашинський.

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Антон Пашинський зайняв посаду в оборонному концерні. При цьому зазначалося, що до цього син політика працював у спеціалізованій на яєчних продуктах компанії і в зоні проведення антитерористичної операції в якості волонтера.

Журналісти раніше запитали у Антона Пашинського, звідки він дізнався про вакансії на оборонному підприємстві, на що він відповів, що "знав із свого досвіду волонтерства, що потрібно робити і як".

"Треба не знати про вакансії. Треба шукати можливість допомогти своїй країні", - заявив син Пашинського.

Нагадаємо, Сергій Пашинський подав позов до суду проти народних депутатів від фракцій "Батьківщина" та "Блоку Петра Порошенко" Сергія Соболєва та Дмитра Добродомова за звинувачення у корупційних угодах.