ua en ru

За великодні свята було оформлено 450 тисяч перепусток через кордон, - Держприкордонслужба

За великодні свята було оформлено 450 тисяч перепусток через кордон, - Держприкордонслужба Фото: за великодні свята було оформлено 450 тисяч перепусток через кордон

Кордон перетнули понад 100 тисяч транспортних засобів

За період великодніх свят, з 15 по 17 квітня, прикордонники оформили 450 тисяч перепусток через кордон. Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

Зазначено, що кордон перетнули понад 100 тисяч транспортних засобів.

Повідомляється, що безпосередньо в день святкування Великодня на службу з охорони державного кордону вийшло близько 9 тисяч прикордонних нарядів.

"Державна прикордонна служба України в рамках посилення безпеки у період святкування Пасхальних свят забезпечила безперебійну роботу пунктів пропуску, належну безпеку пасажирів, які перетинають державний кордон, а також недопущення в’їзду до України екстремістськи налаштованих осіб та ввозу на територію нашої держави зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян заявив, що співробітники ФСБ спільно з російськими прикордонниками здійснюють провокації стосовно громадян України.