ua en ru

ПАРЄ проведе слухання щодо візиту Аграмунта у Сирію в закритому режимі

ПАРЄ проведе слухання щодо візиту Аграмунта у Сирію в закритому режимі Фото: Леонід Ємець

Буде обговорюватися можлива відставка голови ПАРЄ

Парламентська асамблея Ради Європи проведе слухання щодо поїздки президента ПАРЄ у Сирію у закритому режимі. Про це на своїй сторінці у Facebook написав член української делегації нардеп Леонід Ємець.

"Найсвіжіші новини. Завтрашні слухання у ПАРЄ, щодо поїздки президента Аграмунта в Сирію і цого можливої відставки - будуть закритими. Без журналістів", - написав Ємець.

Свіжі новини. Завтрашні слухання в ПАРЄ, щодо поїздки президента Аграмунта в Сирію і цого можливої відставки -- будуть закритими. Без журналістів. Але, нічого:) ви про все дізнаєтесь першими

Опубліковано Леонідом Ємцем 24 квітня 2017 р.

Нагадаємо, в Парламентській асамблеї Ради Європи завтра, 25 квітня 2017 року, відбудуться окремі слухання щодо візиту президента ПАРЄ Педро Аграмунта в Сирію.

Сьогодні на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи було оголошено перерву для обговорення питання про імпічмент президенту Педро Аграмунту.

Сам Аграмунт не вважає, що його поїздка є приводом для відставки і заявляє, що став жертвою обману, а в Сирію літав іспанський сенатор, а не як президент ПАРЄ.