ua en ru

ПАРЄ прийняла проект резолюції, яка передбачає можливість імпічменту Аграмунту

ПАРЄ прийняла проект резолюції, яка передбачає можливість імпічменту Аграмунту Фото: президент ПАРЄ Педро Аграмунт

Імпічмент можуть оголосити президенту і віце-президенту ПАРЄ

Парламентська асамблея Ради Європи прийняла проект резолюції, який передбачає можливість оголошення імпічменту президента ПАРЄ Педро Аграмунту. Про це повідомляє голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв Facebook.

"Регламентний комітет ПАРЄ прийняв проект резолюції, що передбачає можливість імпічменту президенту, віце-президенту ПАРЄ, а також голів комітетів та заступникам. Голосування в Асамблеї буде 27 червня. Дуже важливий крок для виходу з кризи, який ПАРЄ завів президент Педро Аграмунт своєю безвідповідальною поведінкою", - повідомив Ар'єв.

Регламентний комітет ПАРЄ щойно ухвалив проект резолюції, яка передбачає можливість імпічменту президенту, віце-президен...

Опубліковано Volodymyr Ariev 2 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Ар'єв повідомляв, що у Парламентської асамблеї Ради Європи зараз немає юридичних механізмів для відставки Аграмунта. Українська делегація має намір ініціювати зміни в регламент Парламентської асамблеї Ради Європи для імпічменту глави асамблеї Педро Аграмунта, якщо він не складе повноваження до наступної сесії.