ua en ru

В ПАРЄ розпочалися слухання щодо поїздки Аграмунта до Сирії

В ПАРЄ розпочалися слухання щодо поїздки Аграмунта до Сирії Фото: Педро Аграмунт

За результатами слухань Аграмунт виступить із заявою відносно свого статусу

У Парламентській асамблеї Ради Європи сьогодні, 25 квітня 2017 року, розпочалися слухання щодо поїздки президента ПАРЄ Педро Аграмунта та двох його колег у Сирію разом з делегацією Державної думи Російської Федерації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України, член української делегації в ПАРЄ Ірина Геращенко.

"Розпочалися слухання щодо поїздки Аграмунта і його двох колег по ПАРЄ до Сирії. Він сказав, що у п'ятницю, за наслідками слухань, виступить із заявою відносно свого статусу", - повідомила Геращенко.

Розпочалися слухання щодо поїздки Аграмонта і його двох колег по ПАРЄ до Сирії. Він сказав, що у п'ятницю , за наслідкам...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, вчора на засіданні ПАРЄ було оголошено перерву для обговорення питання про імпічмент президенту Педро Аграмунту. На засіданні Аграмунта розкритикували за візит до Сирії і закликав його подати у відставку з поста глави ПАРЄ. Разом з тим, Аграмунт заявив, що його "обдурили і ввели в оману" і він не бачить підстав для відставки. Аграмунт також додав, що "він не знав, куди, навіщо і з ким летить, і що там не повинно було бути ЗМІ, і що літав як іспанський сенатор, а не президент ПАРЄ".