ua en ru

Парубій розповів, скільки законів прийняла Рада на 6-й сесії

Парубій розповів, скільки законів прийняла Рада на 6-й сесії Фото: Андрій Парубій (УНІАН)

Усього за час роботи сесії було проведено 65 пленарних засідань

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій розповів, скільки законів прийняв парламент на 6-й сесії парламенту. Про це він сказав перед закриттям сесії, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завершився, колеги, останній пленарний тиждень шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання", - зазначив очільник парламенту.

За його словами, всього за час роботи сесії було проведено 65 пленарних засідань та ухвалено 125 законів в цілому та 38 законів у першому та повторному читаннях. Крім того, було ухвалено 186 постанов та інших актів. Голова парламенту закликав парламентарів до відповідальності при запровадженні реформ.

Нагадаємо, Парубій закрив шосту сесію парламенту восьмого скликання.

"Шановні народні депутати, відповідно до статті 83 Конституції України, чергова сьома сесія ВРУ восьмого скликання розпочне свою роботу у вівторок, 5 вересня 2017 року. Дякую всім за плідну роботу. Шосту сесію ВР 8 скликання оголошую закритою", - повідомив глава Ради.

Планується, що протягом наступної сесії Рада проведе десять пленарних тижнів. Під час роботи 6-ї сесії Верховної Ради України 49 народних депутатів пропустили більше 90% голосувань.