ua en ru

Парубій просить нардепів погодитися розглядати лише найважливіші правки по судовій реформі, - нардеп 

Парубій просить нардепів погодитися розглядати лише найважливіші правки по судовій реформі, - нардеп  Фото: Ігор Кононенко (Косарев Олександр/УНІАН)

У такому разі Рада зможе вийти на голосування по судовій реформі 21 вересня

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій веде перемовини з народними депутатами стосовно того, щоб розглянути на пленарному засіданні лише найважливі правки до кодексів по судовій реформі. Про це сьогодні у кулуарах Верховної Ради журналістам заявив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сенсу далі ставити правки, які провалюються ми не бачимо. Я знаю, що спікер веде перемовини з депутатами, які внесли, - а їх там п'ять чи шість депутатів, кожен з яких вніс більше, ніж триста правок, - щоб сьогодні поставили на їхній погляд найважливіші правки, які вони хочуть озвучити в залі", - заявив Кононенко.

Нардеп зазначив, що у такому разі Верховна Рада зможе вийти на голосування по судовій реформі у четвер, 21 вересня, у першій половині дня.

Нагадаємо, раніше Кононенко повідомляв, що деякі правки до судової реформи, які не набрали необхідної кількості голосів у сесійній залі Верховної Ради України, будуть винесені на повторне переголосування.