ua en ru

Деякі з провалених правок до судової реформи будуть винесені на переголосування, - нардеп 

Деякі з провалених правок до судової реформи будуть винесені на переголосування, - нардеп  Фото: Ігор Кононенко (Косарев Олександр/УНІАН)

Загалом може назбиратися близько 10-12 таких правок 

Деякі правки до судової реформи, які не набрали необхідної кількості голосів у сесійній залі Верховної Ради України, будуть винесені на повторне переголосування. Про це сьогодні у кулуарах Верховної Ради журналістам заявив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Там є важливі правки, ми їх відслідковуємо, особливо ті правки, які були у рішенні комітету і які при постановці на підтвердження були завалені. Тому, як завжди наприкінці важливих законопроектів, буде на трибуні голова комітету, він зачитає ті правки, які з професійного погляду комітету важливі, і ми ці правки будемо додатково ставити на переголосування вже вкінці", - заявив Кононенко.

За його словами, загалом може назбиратися близько десяти-дванадцяти таких правок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всередині коаліції обговорюють зміни до регламенту Верховної Ради України, які зроблять неможливим затягування розгляду законопроектів через занадто велику кількість поправок.