ua en ru

Парубій закликав комітет ВР не допустити зриву кворуму при розгляді зняття недоторканності

Парубій закликав комітет ВР не допустити зриву кворуму при розгляді зняття недоторканності Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Спікер попросив усіх членів комітету прибути на засідання

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закликав комітет з питань правової політики та правосуддя не допустити зриву кворуму під час розгляду двох законопроектів щодо скасування депутатської недоторканності. Про це він сказав перед закриттям ранкового засідання ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хочу звернутись до всіх членів комітету з правової політики. Я зараз публічно звертаюсь до всіх членів комітету - прибути на засідання, на якому буде розглядатись два законопроекти про зняття депутатської недоторканності. Ми не маємо допустити зриву кворуму сьогодні на комітеті", - наголосив Парубій.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що створення антикорупційного суду і обмеження недоторканності депутатів Верховної Ради не варто відкладати на періоди в майбутньому.

Раніше Парубій доручив оприлюднити тижневий розклад пленарних засідань і внести в нього розгляд зняття депутатської недоторканності і виборчої реформи.