ua en ru

Парубій закликав комітет зібратися на час перерви для аналізу проекту судової реформи

Парубій закликав комітет зібратися на час перерви для аналізу проекту судової реформи Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Комітет має визначитися, до яких правок законопроекту слід повернутися

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закликав комітет з питань правової політики зібратися на час перерви з 12:00 до 12:30 для аналізу законопроекту щодо судової реформи. Про це він сказав перед оголошенням перерви, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз я прошу зібратись комітет з правової політики на третьому поверсі тут в залі для того, щоб проаналізувати ту роботу, яка була проведена. Ми не маємо права вийти на розбалансований законопроект, і тому комітет має визначитися, до яких правок ми маємо повернутися для того, щоб законопроект не суперечив сам собі. Тому я прошу комітет зараз під час перерви провести напружену, але продуктивну роботу. І я зараз оголошую перерву на 30 хвилин", - зазначив голова парламенту.

Нагадаємо, раніше в Комітеті виборців заявили, що більшість голосувань у Верховній Раді України у вересні стосувалися судової реформи. "Більшість голосувань Ради у вересні стосувалися поправок до законопроекту №6232 щодо судової реформи. Загалом все без винятку політичні сили безвідповідально поставилися до їх розгляду", - повідомляли в КВУ.