ua en ru

Парубій оголосив перерву в засіданні Ради на 30 хвилин

Парубій оголосив перерву в засіданні Ради на 30 хвилин Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Перерву оголошено до 11:05

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив перерву в засіданні парламенту на тридцять хвилин, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я зараз запрошую в час перерви всіх голів і представників фракції до себе на нараду. І оголошую перерву на 30 хвилин. В 11:05 прошу всіх бути в залі для продовження нашої роботи", - зазначив спікер.

Зазначимо, що до оголошення перерви парламентарі розглядали питання щодо продовження шостої сесії роботи ВР до 5 вересня 2017 року. Зокрема, Парубій поінформував, що пленарні засідання до цієї дати, відповідно до документу, передбачається скликати у разі необхідності головою Ради. Спікер має повідомити нардепів не пізніше, ніж за три дні про час і місце проведення такого засідання. Апарату парламенту при цьому доручається забезпечити здійснення заходів по проведенню таких пленарних засідань.

Підкреслимо, що цю пропозицію підтримали лише 215 депутатів ВР. Спікер поставив проект на повернення, однак і за цю пропозицію проголосували лише 215 нардепів при 226 мінімально необхідних.

Нагадаємо, Рада підтримала за основу та в цілому проект постанови №6631 "Про календарний план проведення сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання". За документ проголосували 254 депутати ВР.