ua en ru

Парубій обговорив з президентом ПАРЄ можливість продовження санкцій проти РФ

Парубій обговорив з президентом ПАРЄ можливість продовження санкцій проти РФ Фото: Парубій обговорив з президентом ПАРЄ можливість продовження санкцій проти РФ

Аграмунт закликав українські політичні сили до спільних дій

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій обговорив з президентом парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом можливість продовження санкцій проти Росії. Про це Парубій повідомив на брифінгу в п'ятницю, 13 травня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми обговорили план реформ і українського парламенту, і реформ які проходять в Україні в цілому, а також можливість продовження санкцій проти країни агресора", - сказав Парубій.


"Україна зараз переживає непрості часи і має повну підтримку з нашого боку. Парламентська асамблея повністю підтримує незалежність України... Ми впевнені, що уряд, парламент повинні скористатися динамікою зміни уряду для продовження реформ", - додав він.

Крім того, він закликав політичні сили до спільних дій.

Нагадаємо, в квітні Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) обіцяла ввести персональні санкції щодо всіх причетних до політичних переслідувань в Криму.