ua en ru

Парубій назвав оборонну сферу пріоритетним напрямком роботи парламенту під його керівництвом

Парубій назвав оборонну сферу пріоритетним напрямком роботи парламенту під його керівництвом Фото: Парубій назвав оборонну сферу пріоритетним напрямком роботи парламенту

Парубій сьогодні був обраний главою ВР

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій назвав оборонну сферу пріоритетним напрямком роботи парламенту під його керівництвом. Про це Парубій повідомив під час брифінгу 14 квітня 2016 року, передає кореспондент РБК-Україна.

"Як голова Верховної Ради України, я, звичайно, перш за все робитиму пріоретет на законопроектах, які стосуються оборонної сфери. Наша країна перебуває у війні з російським окупантом і ця сфера для мене була і залишається ключовою і пріоритетною. Підтримка армії, підтримка сектору оборони і безпеки",- повідомив Парубій.


Окрім цього новообраний спікер парламенту відзначив і інші пріоритетні сфери роботи парламенту: боротьба з корупціею, реформування судової системи, завершення реформування парламенту, налагодження роботи між парламентом та урядом.

Відзначимо, сьогодні Верховна Рада України обрала своїм спікером Андрія Парубія. Відповідне рішення підтримали 284 парламентарія при мінімально необхідних 226. Таким чином нардепи підтримали його відкликання з посади першого віце-спікера ВР.

Крім того, раніше ВРУ обрала Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра України і підтримала його відставку з посади голови ВР.