ua en ru

Парубій на 2 години раніше закрив засідання Ради

Парубій на 2 години раніше закрив засідання Ради Фото: Парубій на 2 години раніше закрив засідання Ради

Спікер пояснив це недостатньою кількістю голосів в сесійній залі

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій достроково закрив ранкове засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Спікер оголосив про закриття засідання одразу ж після оголошення перерви о 12:00, пояснивши це недостатньою кількістю голосів в сесійній залі. При цьому ранкове засідання парламенту мало тривати до 14:00.

"Зараз, згідно регламенту, я оголошую перерву і відразу закриваю ранкове засідання Верховної Ради України, тому що ми проговорили ряд ратифікацій, на жаль, в нас зараз в парламенті рейтингове голосування продемонструвало – немає голосів для прийняття рішень. Тому ранкове засідання я оголошую закритим", - підкреслив Парубій.


Він побажав нардепам плідної роботи в комітетах.

Зазначимо, що нардепи розглянули ряд законопроектів щодо ратифікацій міжнародних угод, однак результативне голосування відбулося лише по законопроекту №0084 "Про ратифікацію Протоколу про внесення поправок до Угоди про створення Українського науково-технологічного центру".

Нагадаємо, депутат Володимир Парасюк влаштував бійку в сесійній залі ВР з нардепом від "Опозиційного блоку" Дмитром Колесниковим.