ua en ru

Партіями Капліна та Добродомова управляють з Росії, - журналіст

Партіями Капліна та Добродомова управляють з Росії, - журналіст

Вивчення опублікованого в інтернеті листування виселених з України колишніх журналістів телеканалу "Інтер" дозволяє зробити висновок про те, що політичні проекти "Партія простих людей" та "Народний контроль" управляються з Кремля. Про це написав у вівторок, 9 серпня, журналіст Сергій Іванов у своєму блозі.

Він зазначив, що в числі друзів висланих з України Муравйова та Столярової, "крім таких відомих проектів Сергія Льовочкіна, як Партія простих людей депутата Сергія Капліна, виявився також проект "Народний контроль" Дмитра Добродомова".


"Саме для "Народного контролю дует вигнанців готував сценарії, концепції та відеоролики, - підкреслив Сергій Іванов. - Мені цікаво, як цей принциповий і вибірково патріотичний галичанин пояснить свою співпрацю з московськими піарниками. Хоча у пасіонаріїв зараз в тренді просто послати всіх подалі, мовляв, не ваше собаче діло", - йдеться у блозі.

Журналіст заявив, що на основі листування можна відстежити, що "тексти своїх виступів з вкиданнями звинувачень на адресу низки українських політиків Сергій Каплін та Дмитро Добродомов отримували саме від колишніх журналістів "Інтера".

На думку Іванова, "схема вкидання була гранично проста: максимум антитез та неприємних фактів з життя героїв".

"Росіяни не дуже напружуються, вони впевнені, що піпл схаває... З іншого боку, проти тренда не попреш... Факти - річ дуже неоднозначна, щоб зациклюватися на їх верифікації", - зазначив журналіст.

Джерело сканів - блог журналіста

Партіями Капліна та Добродомова управляють з Росії, - журналістПартіями Капліна та Добродомова управляють з Росії, - журналістПартіями Капліна та Добродомова управляють з Росії, - журналіст