ua en ru

Партія «Зелені» розраховує отримати на парламентських виборах в 2012 р. до 10-15%, - лідер партії Олександр Прогнімак

Партія «Зелені» розраховує отримати на парламентських виборах в 2012 р. до 10-15%. Про це заявив лідер партії Олександр Прогнімак за підсумками презентації об'єднання «зеленого» руху в Україні.

«Згідно з опитуваннями громадської думки, прихильниками «зеленої» ідеї вважають себе 18-20% громадян України, особливо в південних, центральних і східних областях України. Якщо говорити про активних виборців, то на майбутніх парламентських виборах за партію «Зелені» готові проголосувати 6-10%. А, з урахуванням того, що відбувається об'єднавчого процесу в «зеленому» русі, ми можемо говорити і про 15%. Особливо хочу підкреслити важливий факт: «зелені» - це політична сила, що має готові рішення по всім економічним, соціальним і політичним аспектам життя України», - зазначив Прогнімак.

Він підкреслив, що партія «Зелені» тримає своє слово перед прихильниками «зеленої» ідеї - тому спокійна за свій рейтинг і впевнена в довірі з боку українців. Так, зокрема, партія «Зелені» презентувала українцям свої основні принципи і завдання, назвавши їх 10 «зелених» заповідей: українці мають право на чисте повітря, чисту воду і землю без сміттєвих звалищ і «Чорнобиль», на їжу без ГМО, право на гідний рівень життя в своїй країні, право на «зелену» владу для реалізації цих завдань.

«Ось основні пріоритети партії «Зелені». Ми, на відміну від інших політичних сил, проводить системну роботу по захисту екології та прав громадян», - особливо відзначив Прогнімак.