ua en ru

Фракція Партії регіонів в Рівненській облраді оголосила про саморозпуск, - "Свобода"

На позачерговій сесії Рівненської обласної ради сьогодні, 20 лютого 2014 р., фракція Партії регіонів в облраді оголосила про саморозпуск, частина депутатів ПР написали заяви на вихід із партії.

На позачерговій сесії Рівненської обласної ради сьогодні, 20 лютого 2014 р., фракція Партії регіонів в облраді оголосила про саморозпуск, частина депутатів ПР написали заяви на вихід із партії. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода".

"Після цього відбулася розширена нарада керівників силових структур області та депутатів обласної ради. На ній було озвучено та ухвалено спільну заяву про забезпечення громадського порядку. Заяву підписали керівники обласних управлінь Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, оперативного командування Збройних сил України "Північ", керівництво Рівненської обласної ради та прокурор Рівненської області", - йдеться у повідомленні.

У заяві йдеться, що керівники силових відомств висловлюють свою готовність спільно забезпечувати громадський порядок на території області з метою досягнення народної довіри.

Зокрема, правоохоронці готові попереджувати можливі провокації та визнають чинних керівників Рівненської обласної ради правомірним органом самоврядування громади області.

Також начальник управління СБУ в Рівненській області зазначив, що у разі надходження йому наказів про застосування сили проти населення Рівненської обл. самооборонців чи активістів Майдану він відмовиться їх виконувати та піде у відставку", - йдеться в повідомленні.