ua en ru

Партія регіонів візьме участь у позачерговій сесії ВР у вівторок, - Єфремов

Партія регіонів візьме участь у позачерговій сесії Верховної Ради у вівторок, якщо буде готовий проект закону про лікування Юлії Тимошенко. Про це на брифінгу у Верховній Раді України заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день робоча група об'єднала провідних фахівців в кримінальній справі, щоб був розроблений хороший закон, навколо якого можлива дискусія", - заявив Єфремов.

Він підкреслив, що депутати Партії регіонів візьмуть участь у позачерговій сесії лише за умови готовності проекту закону щодо Тимошенко: "Але наші колеги пропонують працювати на наступному тижні, хоча весь цей тиждень вони не працювали... В цьому немає проблем, ми не знаємо, коли буде готовий проект закону щодо Тимошенко - можливо, у понеділок, вівторок, в будь-який день. Ми готові працювати в будь-який день наступного тижня, якщо буде готовий проект закону. Але заявляти, що у вівторок буде позачергова сесія без наявності на руках конкретних документів, безвідповідально".