ua en ru

Партія Комуністів Франції засудила "Свободу" за напад на Симоненка в Раді

Партія Комуністів Франції засуджує народних депутатів від партії ВО "Свобода" за напад на лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка, що стався 8 квітня в сесійній залі Верховної Ради.

Партія Комуністів Франції засуджує народних депутатів від партії ВО "Свобода" за напад на лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка, що стався 8 квітня в сесійній залі Верховної Ради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КПУ.

"Зіткнувшись з таким жахливим вчинком націоналістів, Партія Комуністів Франції (ВКФ) висловлює свою солідарність з Комуністичною партією України Петром Симоненком. Ми засуджуємо діяльність ультранаціоналістичних груп і неофашистських сил, які ставлять під загрозу будь-яке демократичне функціонування громадських інститутів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, представники ВКФ висловили глибоку стурбованість з приводу напруженої ситуації в країні і особливо на Сході України напередодні президентських виборів 25 травня.

Нагадаємо, 8 квітня депутати від "Свободи" штовхнули Симоненко під час виступу на засіданні Ради, після чого між нардепами від КПУ, Партії регіонів і "Свободи" зав'язалася бійка.

Партія Комуністів Франції засудила "Свободу" за напад на Симоненка в Раді