ua en ru

На парламентських виборах у Грузії проголосувало більш як половина виборців

На парламентських виборах у Грузії проголосувало більш як половина виборців Фото: у Грузії завершилися парламентські вибори

День виборів на виборчих дільницях в основному минув спокійно

За остаточними даними Центральної виборчої комісії Грузії, в парламентських виборах 8 жовтня 2016 року взяли участь 1 814 276 виборців, що становить 51,63% від усієї кількості виборців Грузії. Про це повідомляє Civil.Ge.

За інформацією грузинської ЦВК, виборчі дільниці по всій країні було зачинено о 8 годині вечора, і зараз триває підрахунок голосів, а підсумкові протоколи з дільниць комісія публікуватиме поетапно відразу після отримання на спеціальній веб-сторінці.

"День виборів на виборчих дільницях, в основному, пройшов у спокійній обстановці, але примітно те, що за межами кількох виборчих дільниць, на прилеглих територіях були зафіксовані окремі випадки протистояння між громадянами", - повідомила на підсумковому брифінгу прес-спікер ЦВК Анна Мікеладзе.

Нагадаємо, згідно з остаточними результатами екзит-полів, проведених міжнародною компанією GFK, "Грузинська мрія" набирає 39,9% голосів, "Єдиний національний рух" - 32,74%.