ua en ru

У парламенті Британії виступили за посилення санкцій за зв'язки з Кремлем

У парламенті Британії виступили за посилення санкцій за зв'язки з Кремлем Фото: парламент Британії (UK Parliament Jessica Taylor)

В той же час повний список, проти кого необхідно посилити санкції, поки не наводиться

У парламенті Великобританії комітет Палати громад у міжнародних справах виступив за посилення санкцій проти пов'язаних з Кремлем осіб. Відповідна рекомендація міститься в доповіді "Золото Москви: російська корупція у Великобританії", опублікованій на сайті парламенту.

"Ми закликаємо уряд посилити санкції проти пов'язаних з Кремлем осіб, включаючи заходи, передбачені законом про санкції та протидію відмиванню грошей, а також вжити заходів проти відповідальних за грубе порушення прав людини", - йдеться в доповіді.

У той же час в документі не наводиться конкретний список, стосовно кого рекомендується посилити санкції. Крім того, в доповіді йдеться про те, що Лондон має тісно співпрацювати з США, ЄС та країнами G7 у прийнятті рішень про нові санкції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп доручив розробити новий план санкцій щодо Росії за недотримання умов договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності.