ua en ru

Парламент виділив 200 млн грн на створення оптових ринків с/г продукції

Верховна Рада України (ВР) виділила 200 млн грн на розвиток нової програми фінансової підтримки створення оптових ринків сільськогосподарської продукції.

Верховна Рада України (ВР) виділила 200 млн грн на розвиток нової програми фінансової підтримки створення оптових ринків сільськогосподарської продукції. Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

"Передбачити видатки розвитку нової бюджетної програми "Фінансова підтримка створення оптових ринків сільськогосподарської продукції" у сумі 200 млн грн", - наголошується у висновку бюджетного комітету.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні прийняли без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.

Голова комітету з питань бюджету-Євген Геллер запропонував врахувати кілька додаткових пропозицій до законопроекту, зокрема зміни редакцій низки статей і зазначив, що для обліку цих пропозицій необхідно уточнити відповідні показники доходів і видатків за загальним та спеціальним фондами, збалансувавши показники загального фонду за рахунок збільшення зовнішніх запозичень з відповідним коригуванням показників дефіциту і державного боргу.