ua en ru

Уряд розгляне звіт про програму своєї діяльності до 14 лютого

Уряд розгляне звіт про програму своєї діяльності до 14 лютого Фото: Перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів (РбК-Україна)

Уряд розгляне звіт про виконання програми своєї діяльності

Кабінет Міністрів розгляне звіт про виконання програми своєї діяльності в 2017 році до 14 лютого. Після цього документ внесуть на розгляд парламенту. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, уряд найближчим часом буде готове надати звіт про реалізацію програми своєї діяльності.

"Найближчим часом, до 14.02, на засіданні уряду буде розглянуто звіт уряду щодо виконання програми своєї діяльності. Урядом буде надана у ВР, народним депутатам, комітетам, фракціям, відповідно, ця інформація", - заявив Кубів.

Віце-прем'єр зазначив, що регламент парламенту дозволяє уряду вносити звіт щодо програми діяльності протягом 45 днів після закінчення календарного року.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, на поточній сесії Верховна Рада (ВР) повинна прийняти ряд кадрових питань, серед яких призначення нового складу Центральної виборчої комісії (ЦВК) та Рахункової палати, а також новий голова Національного банку (НБУ).