ua en ru

Парламент може розглянути проект держбюджету-2018 наступного тижня, - Кубів

Парламент може розглянути проект держбюджету-2018 наступного тижня, - Кубів Фото: Кабмін готовий до прийняття держбюджету-2018 (РБК-Україна)

Кабмін просить ВР розглянути спочатку перерозподіл коштів для забезпечення виплат субсидій

Верховна Рада може перенести розгляд проекту державного бюджету на 2018 рік у першому читанні на наступний тиждень. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів фракцій і керівників комітетів віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Він (проект державного бюджету - ред.) буде розглядатися на цьому тижні в комітетах і комітети, коли приймуть рішення, уряд згідно виносити в зал і розглядати даний законопроект", - заявив він.

Віце-прем'єр зазначив, що уряд просить Верховну Раду розглянути законопроект про перерозподіл бюджетних коштів у 2017 році, який дозволить направити 7,6 млрд гривень на компенсацію субсидій та пільг на комунальні послуги для населення.

Нагадаємо, раніше спікер парламенту Андрій Парубій повідомив, що Верховна Рада почне поточний пленарний тиждень з розгляду двох виборчих кодексів та внесення змін у державний бюджет на 2017 рік.