ua en ru

Парламент схвалив затримання Добкіна

Парламент схвалив затримання Добкіна Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

За відповідне рішення проголосували 250 депутатів

Верховна Рада України підтримала подання Генеральної прокуратури на затримання народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна. За відповідне рішення проголосували 250 депутатів, передає кореспондент РБК-Україна.

"250 - за. Рішення прийняте", - оголосив голова ВР Андрій Парубій.

Нагадаємо, раніше Добкін заявляв, що звернеться до Верховної Ради України з проханням підтримати подання генерального прокурора Юрія Луценка і зняти з нього недоторканність.

Як повідомлялося, комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України від 12 липня 2017 року розгляне подання Генеральної прокуратури України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Михайла Добкіна.

Луценко вніс в Раду подання про притягнення нардепа Добкіна до кримінальної відповідальності. "Вніс до ВР подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата М.Добкіна, в діях якого вбачаються ознаки навмисного змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок м Харкова вартістю більше 220 млн гривень ", - повідомив глава ГПУ.