ua en ru

У Парижі почалася зустріч Путіна й Обами

У Парижі почалася зустріч Путіна й Обами Фото: Володимир Путін і Барак Обама

Зустріч проходить за закритими дверима

У Парижі (Франція) в кулуарах конференції ООН з питань кліматичних змін, розпочалася зустріч між президентом США Бараком Обамою та президентом Росії Володимиром Путіним, передає "РИА Новости".

Повідомляється, що зустріч проходить за закритими дверима.

Зустріч Путіна і Обами в Парижі стала вже другою за місяць - попередні переговори лідерів Росії та США відбулися в кулуарах саміту G20 в турецькій Анталії 15 листопада. У ході бесіди Путін і Обама не дійшли згоди щодо Сирії.

"Між Росією та США залишаються розбіжності в питанні Сирії після переговорів Путіна і Обами, Кремль", - йдеться в повідомленні AFP у Twitter.

Нагадаємо, Володимир Путін не планує зустрічатися з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом у Парижі.

"Зустріч з Ердоганом не планується, про цю зустрічі мова не йде. Такої зустрічі не буде", - повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, що відносини Туреччини та Росії стали напруженими загострилися після того, як 24 листопада турецький винищувач збив російський бомбардувальник Су-24 на кордоні Туреччини та Сирії.

Турецька сторона стверджує, що літак вторгся в їх повітряний простір і не реагував на попередження, російські влади - спростовує ці звинувачення.

Зазначимо, що в суботу президент РФ Володимир Путін підписав указ про введення санкцій у відношенні Туреччини.