ua en ru

У Парижі автобус зачепив дахом звід моста, є постраждалі

У Парижі автобус зачепив дахом звід моста, є постраждалі

В автобусі перебували 18 осіб

Туристичний автобус зачепив дахом звід моста в Парижі (Франція), у результаті чого чотири людини отримали поранення. Про це повідомляє Le Figaro, посилаючись на пожежну службу Парижа.

Відзначається, що двоповерховий туристичний автобус, що належить французькому оператору Big Bus, зачепив дахом звід тунелю під мостом Олександра III близько 13:00 за місцевим часом. Пригода сталася на правому березі Сени. Водій вів автобус по новому для себе маршрутом.

Зазначено, що в автобусі на той момент було, щонайменше, 18 осіб. Постраждалі перебували на верхньому відкритому майданчику автобуса. Один з пасажирів отримав серйозні поранення.

Нагадаємо, в Бразилії в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загорівся автобус з пасажирами, загинула 21 людина, а 22 - отримали поранення.

Згідно з інформацією видання, вантажівка виїхала на зустрічну смугу і врізалас в автобус, який подорожував між містом Сан-Паулу і регіональною столицею Еспіріту-Санту, Віторія. Дві машини швидкої допомоги, які їхали за автобусом, також не змогли уникнути зіткнення.